Heeft u vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden English

Zorgverzekering ZZP Collectief

Wat is het ZZP Collectief?

De zorgverzekering ZZP Collectief is speciaal voor zelfstandig ondernemers zoals freelancers en mensen met een eenmanszaak die optimale keuzevrijheid belangrijk vinden.  

Uw voordelen van het ZZP Collectief:

  • maar liefst 4% korting op de basisverzekering en 10% op alle aanvullende verzekeringen

Uiteraard geldt ook voor u:

  • ruime vergoeding
  • mantelzorgcoach ontzorgt u
  • ruimste keuzevrijheid dokter en ziekenhuis

Bereken uw premie

Al klant?

Bent u zzp-er en al bij ons verzekerd? Dan hoeft u niet opnieuw een verzekering aan te vragen, maar kunt u uw KvK-uittreksel sturen naar vo@onvz.nl. Wij wijzigen uw verzekering dan naar een zorgverzekering in het ZZP Collectief.

Restitutieverzekeraar: optimale keuzevrijheid

ONVZ is een restitutieverzekeraar. Dat betekent optimale keuzevrijheid van dokter of ziekenhuis. Want wij vergoeden de zorgkosten binnen het marktconforme tarief bij alle zorgverleners, ongeacht of wij een contract hebben met de door u gekozen zorgverlener. Zorgverzekeraars met natura- of combinatiepolissen vergoeden zorg bij een ongecontracteerde aanbieder vaak maar gedeeltelijk. Soms moet u daardoor alsnog flink bijbetalen. Dit risico loopt u niet bij ONVZ.

Mantelzorgcoach ontzorgt u

ONVZ helpt u als mantelzorger gezond te zijn en te blijven. Krijgt u bijvoorbeeld te maken met de zorg voor een chronisch ziek persoon? Of bent u misschien al mantelzorger? Dan is het goed te weten dat ONVZ gecertificeerde Mantelzorgcoaches in dienst heeft. Zij ondersteunen u op deskundige wijze bij al uw vragen over mantelzorg.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.