Kies de zorgverzekering die bij u past

Kies de zorgverzekering die bij u past

Met de zorgverzekeringen van ONVZ Zorgverzekeraar is uw gezondheid in goede handen. Voor elke behoefte, in alle levensfasen. Wordt het een basisverzekering en wilt u gewoon goed verzekerd zijn, of kiest u voor een zorgverzekering met een totaaldekking die allesbehalve standaard is?

Toegang tot de beste zorg voor iedereen van Pon.

Het ONVZ-zorgcollectief van Pon is toegankelijk voor iedereen van Pon. Dat blijft zelfs gelden als u al geniet van uw pensioen. Ook de gezinsleden die u meeverzekert, krijgen dezelfde collectiviteitskorting. ONVZ accepteert u zonder selectie voor de Basisverzekering en de eerste vier aanvullende pakketten (Startfit tot en met Optifit). Dat geldt ook voor de aanvullende Tandverzekering A en B. Alleen voor onze meest uitgebreide zeer luxe verzekeringen (Topfit en Superfit) stellen wij u eerst enkele vragen over uw gezondheid. Voor de aanvullende Tandverzekeringen C en D stellen wij ook enkele vragen om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Voor een vergelijking tussen ONVZ Zorgverzekeraar en ZilverenKruis Achmea hebben we een overzicht gemaakt van de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. Bent u nu ergens anders verzekerd, gaat u dan naar onvz.nl/vergelijken.

Vragen?

Wij hebben de veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via
0800 – 022 1733 (gratis).

Pon logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Meer informatie
Pon stempel

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding