Digitaal communiceren: eenvoudig, actueel en overzichtelijk

MijnONVZ

MijnONVZ biedt de mogelijkheid om uw hele zorgadministratie eenvoudig online te beheren. Op MijnONVZ heeft u inzicht in al uw verzekeringen, zorgkosten en betalingen, op elk moment van de dag. Zo vindt u er een overzicht van gemaakte kosten voor medische zorg en het resterende bedrag van uw eigen risico. Ook kunt u hier zelf uw persoonlijke gegevens wijzigen. Zoals uw rekeningnummer en telefoonnummer. Het aanvragen van een ander zorgpakket of een gezinslid bijschrijven behoort ook tot de mogelijkheden. Zo heeft u geen papieren dossiers meer nodig!

De ONVZ app

De ONVZ app geeft u inzicht in de vergoedingen van de zorgverzekeringen van ONVZ. U kunt uw eigen digitale zorgpas invoeren en eenvoudig een korte beschrijving van de vergoedingen bekijken. Wilt u graag persoonlijk contact met een van onze medewerkers? In de ONVZ app staan onze belangrijkste telefoonnummers. De app is tevens uitgerust met een declaratiefunctie. U kunt een foto nemen van uw zorgnota en deze snel en eenvoudig via de app insturen.

Het ONVZ Zorgteam

Ook op Twitter en Facebook kunt u met uw vragen over zorg terecht bij het ONVZ Zorgteam. Het ONVZ Zorgteam staat klaar om antwoord te geven op uw vragen Bijvoorbeeld over behandelmethoden, wachtlijsten, vitaliteit, voeding, premies en kosten. Wat je ook wilt weten, het ONVZ Zorgteam zoekt het graag voor u uit!

Pon logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Meer informatie
Pon stempel

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding