Werken bij Pon, verzekerd bij ONVZ.

Net als Pon vindt ONVZ aandacht voor gezondheid erg belangrijk. Iedereen wil immers gezond zijn. Heeft u daarbij hulp nodig, dan wilt u een beroep kunnen doen op de beste zorg. De collectieve zorgverzekering van ONVZ biedt u de zorg van uw keuze en helpt u om actief met uw gezondheid bezig te zijn. Uiteraard met een aantrekkelijke premiekorting van 10% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekeringen. Veel Pon bedrijven verstrekken daarnaast een werkgeversbijdrage als u zich bij ONVZ aansluit. Informeer bij uw HR afdeling of dit van toepassing is.

Bekijk ook de film over ONVZ Zorgverzekeraar en laat u overtuigen door uw collega’s. Het is uw gezondheid, dus u mag het zeggen.

Bereken uw premie

In onderstaand menu selecteert u het Pon-bedrijf waar u gaat werken en berekent u uw premie.

Heeft u vragen over uw aanvraag? Dan kunt u ons bereiken op
0800 – 022 1733 (gratis).

De zorg van uw keuze

ONVZ helpt u graag gezond en fit te blijven. En mocht u onverhoopt toch zorg nodig hebben, dan kiest u zelf naar welke arts of ziekenhuis u gaat. Bij ONVZ staat optimale keuzevrijheid en kwaliteit voorop. Zo doen we dat al meer dan 80 jaar.

Werken aan uw gezondheid

U weet dat ONVZ staat voor uw vrije keuze in de zorg. Maar keuzes maken, is niet altijd eenvoudig. Als u hierbij onze hulp nodig heeft, helpen onze (para)medisch opgeleide ZorgConsulenten u graag met raad en daad. Maar nooit dwingend of ongevraagd. Het is uw gezondheid, dus u mag het zeggen.

Bespaar op uw premie. Niet op de zorg.

Wilt u gebruik maken van het collectief contract met ONVZ? Naast onze uitstekende service en producten, profiteert u ook nog eens van een flinke premiekorting tot en met 15%.

Pon logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Meer informatie
Pon stempel

English?

Go to English website
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding